publiciteit & media

workshop-serie ‘organiseer je bedrijf’:  publiciteit & media

Datum:           maandag 7 oktober 2013
Tijd:                 19:30-22:00 uur
Voor:                ZZP-ers
Docente:        Zamarra Kok
Locatie:          Organizing Academie – Amsterdam
Adres :           Jacob van Lennepkade 334 Y, 1053 NJ AMSTERDAM
Prijs:               € 100,- losse workshop, € 175,- in combinatie met de workshop ‘social media’
Speciale korting voor leden van de NBPO:
€ 75,- losse workshop, € 120,- in combinatie met de workshop ‘social media’

Inhoud:
In de workshop ‘ publiciteit en media’ legt Zamarra Kok uit hoe je als kleine zelfstandige publiciteit voor je bedrijf kunt genereren. Er zijn tal van gratis mogelijkheden om je bedrijf te promoten en met de media in contact te komen.
In deze interactieve workshop leer je te bepalen wat je Unique Selling Point is en hoe je actief je naamsbekendheid kunt vergroten. Stap van de gebaande paden en leer hoe je, bijvoorbeeld door de juiste timing, de media kan laten weten dat jij bestaat.

Zamarra geeft in deze workshop alle do’s en dont’s voor het schrijven van persberichten en het professioneel benaderen van de media. Daarbij weet ze als geen ander hoe je nieuwswaardige evenementen kunt bedenken om free publicity te genereren bij televisie, radio en kranten. Kortom: leer jezelf verkopen!

Aanmelden: hier

Zamarra Kok (1972) Kok heeft als journaliste voor kranten en bladen jarenlang de selectie gemaakt van het nieuws en is zelf regelmatig te gast op radio en televisie. De afgelopen acht jaar heeft zij zich als auteur van boeken en artikelen gespecialiseerd in organizing en simpel huishouden, zoals ‘Opgeruimd!’ en ‘Speedcleaning’. Ze heeft een opruimrubriek in Vriendin en blogt wekelijks als ‘Expert Huishouden’ voor de Telegraaf.