route

Organiserum is gevestigd in de Organizing Academie.

Adres:
Jacob van Lennepkade 334-Y
1053 NJ  Amsterdam

004

Route:
Je kunt de Organizing Academie per fiets, auto of openbaar vervoer bereiken. Ter orientatie, de Organizing Academie bevindt zich in stadsdeel Oud-West van Amsterdam, tussen (westelijk) de Kinkerstraat en (oostelijk) de Overtoom en (noordelijk) de Jan-Pieter-Heijestraat en (zuidelijk) de 2e Kostverlorenkade. We zitten aan de oost/linkerkant (aan de Kinkerstraatkant) van de Jacob van Lennepkade op ‘t Fijnhout bedrijventerrein naast het Café(voormalig Fijnhouttheater).

Photo_072407_041[1]Auto:
Vanaf de Ring A10 komende uit de richting Utrecht/Amersfoort/S107 neem je afslag S106. Aan het eind van de afslag ga je rechtsaf richting Oud West. Rechtdoor aanhouden, tot aan het Surinameplein. (lees verder bij Surinameplein)

Vanaf de Ring A10 komende uit de richting Zaandam/S105 neem je afslag 106. Aan het eind van de afslag ga je linksaf, richting Oud-West. Rechtdoor aanhouden, tot aan het Surinameplein.

Bij het Surinameplein (de grote rotonde) hou je Oud-West aan (in de linkerbaan blijven) dit is het ware ‘rechtdoor’ en dus bij het stoplicht (de keuze is hier links- of rechtsaf) sla je linksaf en rij je de Overtoom op.

Vanaf de Overtoom sla je bij het 2e stoplicht linksaf (Jan Pieter Heijestraat).

De ingang van het pleintje  op 't Fijnhout bedrijvencomplex (klik om te vergroten)

De ingang van het pleintje  op ‘t Fijnhout bedrijvencomplex (klik om te vergroten)

Daarna ga je op de Jan Pieter Heijestraat na de brug (over het water) links. Aan je rechterhand zit de Organizing Academie, bij het Fijnhout Café. (lees verder bij aanbellen) Let op, het is betaald parkeren tot middernacht, behalve op zondag.

bruiloft inekeOpenbaar Vervoer:
Tramlijn 17 of 14/7 halte Jan Pieter Heijestraat (uitstappen bij de Hema), lees verder bij fiets komende vanaf de Kinkerstraat.

Lijn 1 halte J.P. Heijestraat (bij het revalidatiecentrum), lees verder bij fiets komende vanaf de Overtoom.

DSC02765Fiets:
Komend vanaf de Kinkerstraat ga je de Jan Pieter Heijestraat in bij de Hema en houdt je deze aan je linkerhand. Vóór het water ga je rechtsaf de Jacob van Lennepkade op (in zuidelijke/2e Kostverlorenkade richting) (lees verder bij aanbellen)

Komend vanaf de Overtoom sla je de Jan Pieter Heijestraat in bij Abyssinia, een overigens geweldig Afrikaans eetcafé, wat je aan je linkerhand houdt. Na de brug (over het water) ga je linksaf de Jacob van Lennepkade op (in zuidelijke/2e Kostverlorenkade  richting) (lees verder bij aanbellen)

De bellen met daaromheen de brievenbussen en rechts de naambordjes (klik om te vergroten

De bellen met daaromheen de brievenbussen en rechts de naambordjes (klik om te vergroten

Aanbellen:
Op de Jacob van Lennepkade (vlak voor de Lootsstraat) bevindt zich de Organizing Academie, op Fijnhout bedrijvencomplex zie je een hek, waarvan  rechts een eetcafé en links bellen een een bord bevindt.

006
Bel aan bij het hek (de bel bij Y). Loop vervolgens rechtdoor (dus het pleintje op en het café rechts van je houdend) naar de deur.010

 

012

Je loopt de trap op naar de eerste verdieping en dan zie je links de deur (met bel).011

001

Er bevindt zich geen lift in het gebouw dus voor mensen die moeite hebben met trappen is de toegankelijkheid helaas beperkt.