persoonlijke coaching

De beste op jouw situatie afgestemde tips krijg je in een persoonlijke coaching. Ik kom dan bij je thuis of op het werk en samen gaan we aan de slag. Na een paar uur heb je werkelijk iets gedaan en is er iets in je situatie veranderd. Die hoek is opgeruimd, je administratie of bureau is overzichtelijk geworden of je hebt op een rijtje wat je nog allemaal moet doen en ook hoe je dat kunt aanpakken.

De aanpak.

Natuurlijk ben je meestal niet in één sessie klaar, hoewel dat soms ook voorkomt. Voor een blijvende verandering zijn meestal een paar afspraken nodig. Dingen die werken laten we zoals ze zijn. We focussen op de aanpak van dingen die niet werken zoals je zou willen. In mijn ervaring is er voor iedereen een verschillende ‘beste’ oplossing. Die oplossing weet ik te vinden en passen we direct toe. Ik ben bovendien gecertificeerd Getting Things Done trainer. Ik werk hier al mee sinds het boek uitkwam in 2001. Dit is één van de tools die ik je kan leren.

Het resultaat.

  • meer overzicht – over je spullen, papieren, to-do’s en je agenda
  • meer inzicht – in wat voor jou werkt
  • meer rust – in je hoofd en in je leven
  • meer ruimte – in je omgeving en om te denken
  • meer geld – georganiseerd zijn voorkomt extra kosten. Denk aan boetes wegens te late betalingen, spullen die niet kunt vinden of waarvan je niet meer weet dat je ze had.